Reparation af 4G ipnone

I takt med at prisen på 4G iPhones bliver dyrere og dyrere, bliver reparation af en defekt iPhone mere og mere relevant. Men kan det egentlig betale sig at få repareret sin iPhone frem for at investere i en ny? Vi giver dig svaret her i artiklen og kigger nærmere på, hvad de forskellige reparationer koster. Hvis du er nysgerrig på priserne så læs med her.

En reparation kan altid betale sig, hvis du ikke er dækket af garanti

Svaret på spørgsmålet om en reparation kan betale sig er nemt at besvare. Det kan altid betale sig at få lavet en reparation, såfremt at du ikke kan få en ny iPhone som følge af garantien. Derfor skal du finde ud af, om din iPhone kan dækkes og ellers finde et sted i nærheden af dig, hvor reparationen kan finde sted. Smadrede skærme, som er den hyppigste skade, er altid selvforskyldt og kan ikke dækkes.

Forskel på reparationspriser – undersøg mulighederne!

Det er ikke altid klogest at tage det første reparationssted, du finder. Priserne på identiske reparationer kan nemlig være forskellige. For at illustrere et eksempel tager vi Labtech og Onerepair. Begge tilbyder reparationer af diverse iPhone-modeller. For at lave en sammenligning har vi taget reparationen af en smadret skærm på en iPhone 6S. Labtech tilbyder reparationen til 1.199 kroner, mens Onerepair skal have 1.399 kroner. Til gengæld er Onerepair billigere, når det kommer til udskiftning af batteriet. Her skal de kun have 299 kroner mod Labtechs 449 kroner.
Fonia, der dog kun har butikker i Randers, Århus, Vejle og Silkeborg, slår gerne de andres priser, bare du ringer og spørger – Læs mere på Fonia Vejle her

Jo dyrere iPhone, jo dyrere reparation

Som listerne viser, bliver reparationen dyrere i takt med, at modellerne bliver nyere. Det giver god mening, da der er sket en stor prisstigning fra prisen på en iPhone 4 til en iPhone 7. Derfor kan en reparation af en ny iPhone også stadig betale sig, da alternativet vil være at købe en iPhone 7. Vi har lavet endnu et eksempel, der illustrerer den pointe.

Her ses priserne på en reparation af en iPhone 7 hos Onerepair. Lad os sige at du har været uheldig og har smadret din skærm ved et uheld, og derfor ikke kan få telefonen dækket af garantien. En ny skærm koster ifølge oversigten 2.799 kroner, som er en stor og træls udgift. Alligevel er det en bedre og billigere løsning end at købe en ny telefon med dertilhørende abonnement. Her vil prisen som minimum være 5.699 kroner. En hurtig hovedregning viser derfor, at du kan spare 2.900 kroner ved at få din iPhone repareret.

Men er kvaliteten så den samme?

Det virker lidt for godt til at være sandt, at det er muligt at spare 2.900 kroner. Er der intet lusket ved det, og er kvaliteten af skærmen så den samme, som den der sidder i en ny iPhone? Svaret er ja. Markedet for reparation af iPhones og andet elektronik har det seneste årti været stigende. Ja, lige siden folk fandt ud af, at smartphones var skrøbelige, har der været markedet for reparationer.

Derfor er der også konkurrence om at være bedst. Ikke kun til prisen, men i den grad også på kvaliteten. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge en af de store forhandlere, der har butikker i hele landet. Onerepair skriver også “original kvalitet” i deres tilbud, hvilket betyder, at skærmen er lige så god, som den der sidder i en ny iPhone 7.